HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

SpringFree™ rugó nélküli trambulinok a Mindent Kapni Webáruházban

2010.02.22. 21:15 mindentkapni

SpringFree trambulinon kislány ugrálWebáruházunk megkezdte a SpringFree™ trambulinok forgalmazását. Ezek a sporteszközök mind kültéri, mind beltéri használatra kiválóan alkalmasak. Háromféle méretben kerülnek forgalomba: 4.9, 8.5 és 10.5 m²-es nagyságú ugrófelülettel, kör, ovális és négyzet alakkal. A trambulinokat bátran használhatják gyermekek és felnőttek egyaránt. A legkisebb terhelhetősége 380 kg (ajánlott terhelhetőség max. 75 kg személyenként), a legnagyobbaké 500 kg (ezeken már akár egy 90-100 kg-os felnőtt is bátran ugrálhat).

SpringFree trambulin kompozit rudazatSpringFree trambulin biztonsági hálóA trambulinok speciális, rugó nélküli, rejtett vázzal kerültek kialakításra, mely sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos, rugós változatok. A klasszikus trambulinoknál a tompító bevonat idővel elveszíti hatékonyságát és előfordulhat a rugók közé való becsúszás, vagy az acélkeretre való esés veszélye, mely komoly sérüléseket okozhat. Ezenkívül a SpringFree trambulinon lévő védőháló a halászhálók szerkezetéből indul ki (ha véletlenül kilyukadna, a lyuk nem lesz nagyobb). Biztonságosan, cipzárakkal lehet lezárni, és az ugráló személy nem tud kiesni a bejárati résen. (A klasszikus trambulinoknál többnyire tépőzárral zárják le a bejárati rést, mely balesetveszélyes lehet.) A világ legbiztonságosabb trambulinja, a SpringFree trambulin Kanadában elnyerte a 2010-es év terméke díját.

SpringFree trambulinon kisfiú ugrálEgy trambulin nagyszerű közösségi élmény a legkisebbeknek, ezenkívül szórakoztató módja lehet a kondíciónk karbantartására. A legtehetségesebbek különleges trükköket is tanulhatnak rajta mások és maguk szórakoztatására.

A trambulinokra 2 év garanciát vállalunk! Minden egyes SpringFree trambulint ingyenesen házhoz szállítunk!

A trambulinokat az alábbi linken lehet megtekinteni:

SpringFree trambulinok

 

Szólj hozzá!

Címkék: sportszer online vásárlás sportfelszerelés ingyenes házhoz szállítás springfree trambulin kültéri szabadidős sporteszköz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr781782268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása