HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

2010 legnépszerűbb termékei

2011.01.10. 19:57 mindentkapni

Véget ért a 2010-es év, előttünk az új feladatok, új kihívások. Ebben az összeállításban visszatekintünk a tavalyi évre, és a teljesség igénye, illetve különösebb sorrend nélkül bemutatjuk a legsikeresebb termékeinket.

 

Trend bakancs Vibram talppal

Impregnált gyöngyvászonnal kombinált acélbetétes Trend bakancs Dintex lélegzőbetéttel és Vibram talppal. Rendkívül jó ár/érték arány. Rendőrök által nagyon kedvelt modell, nagyon sokan vásároltak nálunk. Ezenkívül vagyonőrök, polgárőrök is szívesen viselik.

 

BDU nadrág D-fazon

Az amerikai hadseregben jelenleg is rendszerben lévő gyakorló nadrág kópiája. Rendkívül strapabíró anyagból készült (35% pamut, 65% poliészter keverék). Nagyon kedvelt ruhadarab vadászok, erdészek körében, illetve az egyre inkább elterjedt airsoftot űzők körében, de bármilyen kinti munkára is alkalmas viselet.

 

CWU dzseki

Repülős dzseki szőrmegallérral. Nagyon szeretik a vagyonőrök, polgárőrök és a rendőrök is. 2010-ben ebből a kabátból fogyott a legtöbb.

 

Bélelt, bőrtenyeres lövészkesztyű

Duplafalú thinsulate béléses kötött kesztyű, mely ujjatlan kesztyűként, illetve a védőrészt lehajtva egyujjas kesztyűként egyaránt viselhető. Tenyér részén csúszásgátló bőr rátét található.

 

Scopium 10x50 WA binokulár

A legnépszerűbb távcsőmodellünk, nem véletlenül. Egyrészről kis mérete jól hordozhatóvá teszi, így nagyszerű társ természet vagy sportesemények megfigyelésére, de még a csillagok fürkészésére is használható. Másrészről alacsony árához képest a minőségét meglepően jónak találtuk, így ebben az árkategóriában különösen ajánlott műszer! 50 mm-es objektív, 10x zoom, látómező: 6.8° - 122 m.

 

Bob Marley Jamaika zászló

A legtöbbet keresett zászlónk. Poliészter anyagból készült, zsinóron felhúzható.

 

Campingaz IceTime 15L passzív hűtőbox

A legjobban fogyó hűtőbox, megelőzte a jóval kedvezőbb árú, összehajtható  hűtőtáskákat is. Hűtőhatása 17 órán keresztül tart jégakkukkal.

 

Coleman CrestLine 3 kemping sátor

A 120-féle sátrunk közül ez a háromszemélyes modell nyerte el a legtöbb vásárlónk tetszését 2010-ben. Kis súly, könnyű felállíthatóság, dupla fal, és a már megszokott Coleman minőség jellemzi, mindez alacsony ár mellett.

 

High Peak Action 250 hálózsák

Múmia alakú kapucnis hálózsák, főleg hétvégi, nyári kiruccanásokra. Rendkívül kedvező ár. Nagyon sok fogy belőle, főleg a nyári fesztiválok idején.

 

Machete

Az ideális kisérőtárs a bozótosban. Teljes hossz: 65 cm, súly: 500 gr.

 

Tengerészsapka

Top10-es termékünk. Több színben kapható, hátul a baseball-sapkákhoz megszokottan állítható pánttal. Nemcsak a hajózás szerelmesei vásárolták, hanem például mazsorettcsoportok is, de házibulikra, legénybúcsúkra is vittek belőle.

 

Leg Avenue áttetsző harisnya

A legnépszerűbb combfixünk 2010-ben. Kétféle méretben, fekete, fehér, testszín és vörös színben is kapható. Jelenleg is akciósan, mindössze 590 Ft-ért az Öné lehet.

 

Leg Avenue necc cicaruha

Varrás nélküli, spagettipántos, horgolt mintás testharisnya. Ezek a cicaruhák nagyon közkedvelt termékek voltak tavaly, közülük is ez volt a legsikeresebb modell. Olyannyira, hogy egyelőre ki is fogytunk belőle!

Férfiak, figyelem! Ha nincs semmi ötletük, mit vegyenek kedvesüknek Valentin-napra, az erotikus fehérnemű mindig jó választás.

Hölgyek! Igazi meglepetés lehet, ha viselve adják át az "ajándékot"! A siker garantált!

 

Kanálgép

A honvédségnél rendszeresített evőeszközkészlet: kés, villa, kanál, konzervnyitó egyben. Praktikus, kis helyen elfér, kempingezéshez ideális.

Több, mint 1000 darab fogyott belőle az elmúlt évben.

 

Álcasapka

3 lyukú kommandós balaclava, símaszk, többféle színben. Síeléshez, álcázáshoz használható kötött acryl sapka. Az eladások tekintetében az abszolút 3. helyen állt 2010-ben.

 

Úszósapka

A dobogó előkelő 2. fokán ez a termék áll: elasztikus anyagú úszósapka. Többféle színben volt kapható, de mára már csak pirosból maradt.

 

Dögcédula

2010-ben az abszolút győztes, közel 5000 darabos eladással. Gravírozható, rozsdamentes fémből készült.

 

A fenti képekre kattintva eljuthatnak a termék adatlapjára, így elolvashatják az adott termék részletes ismertetőjét.

Szólj hozzá!

Címkék: online vásárlás ajándékötlet szexi fehérnemű machete ruhanemű kempingfelszerelés dögcédula

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr922574998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása