HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Mivel lepjük meg kedvesünket Valentin-nap alkalmából?

2012.01.23. 10:52 mindentkapni

Valentin-napLassan újra elérkezik az a nap az évben, melyet szerelmes párok millió ünnepelnek szerte a világon: ez a Valentin-nap február 14-én. A Bálint-nap sokak szerint csak egy jó marketingfogás, nem egyéb, mely főleg a virág-, édesség- és ajándékboltoknak kedvez. Ekkor kerülnek előtérbe a szív alakú bonbonok és egyéb édes örömforrások sokasága, a romantikus ajándéknak szánt "porfogó" dísztárgyak és apróságok, a rózsaszínű szívecskés képeslapok, vörös rózsahegyek és olyan parfümök, amit utána soha senki nem használ el. Ezért utálják sokan ezt az ünnepnek kikiáltott egyébként egyszerű hétköznapot.

Valentin-napDe mit csináljon az, aki valóban szeretné egy kicsit különlegesebbé, meghittebbé varázsolni ezt az estét? Természetesen a jól bevált gyertyafényes vacsora kettesben, finom ételekkel és különleges italokkal elengedhetetlen részét képezik annak, hogy a szürke, megszokott, unalmas mindennapokból egy kicsit kizökkentsük magunkat. Ezzel a kis gasztronómiai élménnyel mind a testünknek, mind a lelkünknek és nem utolsó sorban a párkapcsolatunknak is igen jót tehetünk.
 

Valentin-napi meglepetésValentin-napi meglepetésEgy bensőséges beszélgetéssel ugyebár nem érhet véget egy ilyen este? Nos, akik így gondolják, azoknak szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy az igazi ajándék mi magunk lehetünk, ha megfelelő "csomagolásba" öltöztetjük testünket. Válasszunk olyan fehérneműt, amit idáig biztosan nem látott rajtunk a kedvesünk: egy csábító csipkecsodával, egy izgató combfixszel, egy érzéki fehérnemű szettel vagy akár egy sokat sejtető cicaruhával kellőképpen megalapozhatjuk a hangulatot, és még különlegesebbé, érzékibbé tehetjük a Valentin-napot. A siker garantált, ugyanis biztosak lehetünk abban, hogy egy szép és csábító fehérnemű láttán beindulnak a finom energiák, melyek a vágyakat fokozzák.

Ha tökéletesen sikerül a fehérneműs meglepetés, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb ismétlésre kerül sor. Ha még nincs elegendő csábító és vadító fehérnemű a ruhatáradban, látogass el honlapunkra, ahol kedvedre válogathatsz a különleges, szexi, kívánatos és érzéki comfixek, együttesek és cicaruhák között:

Fehérneműk

Valentin napi csipke teddy szett

Szólj hozzá!

Címkék: valentin nap szexi fehérnemű combfix leg avenue fehérnemű erotikus ruházat cicaruha harisnyaruha

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr983740362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása