HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Káprázatos Valentin-napi fehérneműk

2013.01.24. 15:37 mindentkapni

Valentin-napHamarosan újra itt a Valentin nap, mely minden népnél, minden országban másképp hangzik: angol nyelvterületeken Valentine's Day, Spanyolországban San Valentín, Dániában és Norvégiában Valentinsdag, Svédországban Alla hjärtans dag, Finnországban Ystävänpäivä, Törökországban Sevgililer Günü, Németországban Valentinstag, Csehországban Valentýn. A felsorolás folytatható, de a mögöttes tartalom ugyanaz marad: a szerelem, a szeretet, és az egymásra való odafigyelés.

Ma már szinte természetes dolog, hogy február 14-e előtt tömegek lepik el a virágboltokat és a bevásárlóközpontokat, hogy különféle csecsebecsékkel, kisebb ajándékokkal, virágokkal lepjék meg egymást. Ilyenkor mind a férfiak, mind pedig a nők körében igen népszerűek a fehérneműk. Csábító, igéző fehérneműt adni, és kapni is igazán szexi és nagyszerű érzés. A kívánatos fehérnemű modellek a szerelem világába repítenek minket, melyekben a Valentin nap üzenete az ajándékozó és az ajándékozott felé is sugárzik. Manapság a tervezőknek és a forgalmazóknak hála a fehérnemű már jóval többet jelent, mint a bugyi-melltartó párosítást. A divatnak ez a szegmense is kinőtte magát a legnagyobbak közé, és ennek köszönhetően olyan modellek születtek, melyek a legkülönfélébb igényeket és ízlésvilágot is kielégítik. Ebben szeretnénk most segíteni, hogy a vonzó ruhadarab kiválasztása során mindenki megtalálhassa a neki legjobban tetszőt.

Combfixek, harisnyák

Átlátszó combfix csipke szegéllyel fehér színbenNecc combfix fekete színben

Amióta a harisnyát feltalálták, azóta mindig is a csábítás középpontjában állt ez a ruhadarab. Legyen szó akár egy egyszerűbb áttetsző darabról, vagy akár egy különleges mintával vagy szegéllyel ellátott combfixről, vagy a mostanában olyan népszerűségnek örvendő szexi harisnyanadrágokról, mely rejtett nyílásaival előhívja a buja ösztönöket. Nincs is annál vonzóbb látvány, mikor egy esztétikus harisnya még inkább kiemeli a hosszú combokat és kecsegtetően magára vonja a figyelmet, melytől garantált a siker.

Hosszúruhák, miniruhák, együttesek

Necc miniruha fekete színbenCsipke hosszúruha piros színbenEz az a kategória, melyben mindenki rálelhet az éppen hozzá illő modellre. Itt a romantikát kedvelő csipkés hálóingektől kezdve, az őrjítően dögös necc miniruhákon keresztül, a csodás fehérnemű garnitúrákig tág a paletta. Bármelyik stílus mellett is döntünk: az este, melynek részévé tesszük ezt az öltözéket, biztos, hogy felejthetetlen lesz. Ha fejtörést okozna az, hogy milyen színű legyen az új dressz, nem érdemes rajta sokat gondolkozni. A klasszikusnak mondható fekete mindig jó választás, hiszen ez az árnyalat örök divat, és ezt hordva a "végzet asszonya" hatás garantált, melynek eredménye a lélegzetelállító megjelenés. A másik javaslatunk a vörös szín, mely a szerelem szimbóluma, és ennek kapcsán a Valentin-napé is.

Cicaruhák, harisnyaruhák

Csipke cicaruha fehér színbenNecc harisnyaruha fekete színbenEz a fehérnemű mostanában igen közkedvelt. Sokféle modell közül válogathatunk. Ezek a dresszek készülhetnek egyszerű harisnya anyagból, finom csipkéből vagy a sokak fantáziáját beindító necc is szolgálhat alapjául a különleges testharisnyáknak. Bármelyik textíliára is esik a választás, egy biztos: az egyszerű, visszafogott daraboktól az őrjítően buja, szinte mindent megmutató cicaruháig széles a skála. Emiatt is nehéz a döntés, hogy melyik mellett tegyük le voksunkat. Ezért az a javaslatunk, hogy akár több stílusból is választhatunk, így hangulatunktól, kedvünktől függően eldönthetjük, hogy mikor melyik szerelést öltjük fel magunkra.

Reméljük, hogy tudtunk némi segítséget nyújtani a fehérneműk erotikus útvesztőinek világában. Ha a fentiekhez hasonló szexi ruhákat keres, akkor nézze meg ezt az oldalt: Leg Avenue Fehérneműk

1 komment

Címkék: valentin nap ajándékötlet szexi fehérnemű combfix harisnyanadrág cicaruha harisnyaruha

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr565041048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stimulus 2013.02.05. 11:43:52

Az elegáns és a szexi harisnyákat, harisnyanadrágokat viselő nők egyértelműen odafigyelésre „kényszerítik” a férfiak többségét. A női láb harmonikus szépsége már önmagában „kulcsinger” a férfiak számára, amire csak ráerősíthet a harisnyák, harisnyanadrágok változatos szín és mintázatvilága. Az elegáns és a szexi harisnyát, harisnyanadrágot viselő nők nélkül örömtelenebb, sivárabb, unalmasabb lenne a világ.
süti beállítások módosítása