HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Függőágyakról pár szó

2015.06.29. 15:04 mindentkapni

fuggoagyak.jpg

E szó hallatán sokakban a luxus, tengerpart, pálmafák között kifeszített függőágyak idilli képe ugrik be. Ma már azonban nem kell nagy erőfeszítés, hogy ezt a hangulatot a környezetünkben is ki tudjuk alakítani. Érdemes is minél hamarabb belefogni a függőágy projektbe, mert több érv is szól a függőágyban történő pihenés mellett.

fuggoagy-1.jpgEgyrészt a ringató mozgása oldja a stresszt, enyhíti a szorongást, elősegíti a relaxációt. Ezzel máris számos betegséget meg tudunk előzni. Mintha újra csecsemők lennénk és bölcsőben szundikálnánk.

Másrészt ideális azok számára, akik nem szeretnek pokrócon, földön feküdve a hangyákkal-bogarakkal szimbiózisban pihenni.

Harmadrészt a föld hepehupái sem zavarják pihenésünket.

Pár tanács egy rendszeres felhasználótól:

  • Felfüggesztéskor ügyeljünk arra, hogy a függőágy ívének legmélyebb része combközépig érjen. A magasabbra feltett ágyba nehezebb bemászni, az alacsonyabbra lógónál pedig esélyes, hogy fenekünk a földet fogja súrolni.
  • A legideálisabb távolság a 4 méter a két tartó között. Ha nagyobb a táv, ne ijedjünk meg, purlon, vagy egyéb zsinórral toldjuk meg.
  • Próbáljuk meg a keresztben történő relaxálást is. Így a lelógó lábunkkal tudjuk hintáztatni magunkat.

Csak győzze kutyáját, macskáját, gyermekét kihajtani belőle...

2-szemelyes-fuggoagy.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nyaralás pihenés függőágy kempingezés kempingfelszerelés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr837582936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása