HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Új Leg Avenue fehérneműk érkeztek

2010.02.03. 12:12 mindentkapni

Örömmel tudatjuk a kedves vásárlóinkkal és látogatóinkkal, hogy új harisnyák, combfixek és cicaruhák érkeztek raktárunkra. A nagy érdeklődésre és ezen termékek sikerére való tekintettel tovább folytatjuk a Leg Avenue fehérnemű márka forgalmazását.

A beérkezett termékek nemcsak, hogy kiváló minőségűek, de az árukat csökkentettük 20-40, egyes esetekben 70%-kal!

Lepje meg partnerét egy szexi combfixszel vagy egy erotikus harisnyaruhával, és a siker nem marad el! Vásároljon most, és a következő munkanapon már kézhez is veheti a csomagot!*

A Leg Avenue fehérneműket az alábbi linken tekintheti meg:

Leg Avenue harisnya, combfix, cicaruha

* azokra a termékekre vonatkozik, melyeknél a kiszállítási határidőnél 1 munkanap van feltüntetve, illetve a megrendelés munkanapokon 15:00-ig beérkezik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: online vásárlás szexi fehérnemű combfix harisnyanadrág leg avenue fehérnemű erotikus ruházat cicaruha harisnyaruha

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr531725115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása