HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Halloween jelmezek nemcsak Halloweenra!

2010.10.22. 12:09 mindentkapni

Nyakunkon a Halloween. Mi magyarok nem igazán szoktuk megtartani, Amerikában ez sokkal nagyobb ünnep. Mégis vannak szerte az országban nagyon jó bulik ilyentájt, ahová jelmezben illik megjelenni. Ilyenkor általában már jó előre megtervezzük, hogy mit is szeretnénk felvenni, és megkezdjük a vadászatot a megfelelő kosztümre.

Sajnos nem minden kívánságunk válhat valóra, hiszen a legtöbb áruházban elég korlátozott a ruhakínálat, és a legjobb kosztümöket mindig hamar elviszik. Ilyenkor érdemes inkább az interneten keresgélni, ott mindig nagyobb kínálatot találunk.

Szeretném felhívni a figyelmüket a webáruházunkra, ahol nagyon sokféle kosztümöt és jelmezt árulunk az amerikai Leg Avenue cég kínálatából. (Márkás, jó minőségű termékek, a vásárlóinktól nagyon jó visszajelzéseket kapunk róluk.)

A kínálatunkban a szokásos mesefigurákon kívül (Piroska, Hófehérke, Alíz, gonosz boszorkány, stb.) megtalálhatók sportjelmezek (bírónő, baseball girl, autóversenyző, stb.), tengerészek, kalózok, gengszterek, és rendőrjelmezek is. Nem hiányozhatnak a nyuszijelmezek és a playboy Hugh Heffnert idéző agglegényköntös sem.

A jelmezeket többször is viselhetjük, de akár egy-egy meghitt estét is feldobhatunk velük, hiszen remek kellékek a szerepjátékok kedvelőinek!

A kínálatunk folyamatosan bővül, nap mint nap újabb termékeket teszünk közzé. A kosztümöket az alábbi linken lehet megtekinteni és megvásárolni:

Leg Avenue kosztümök

A jelmezekhez kiegészítők (pl. kesztyűk, kalapok, táskák, combfixek, harisnyák, alsószoknyák, stb.) szintén bőséges kínálatban megtalálhatók nálunk:

Fehérnemű kiegészítők

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: farsang szerepjáték farsangi jelmez halloween kosztüm jelmez vásárlás playboy jelmez szexi jelmez

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr992390651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása