HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

A hűvösebb napok elengedhetetlen kiegészítője: a harisnya

2011.09.29. 11:30 mindentkapni

Színes harisnyanadrágok

A harisnya - legyen az mintás, necc vagy színes - elengedhetetlen kiegészítővé nőtte ki magát a divat világában. Sőt, az utóbbi időben már önálló ruhadarabként is jelen van, melynek különböző stílusirányzatai alakultak ki.

Szmoking csíkos harisnyanadrágNeccharisnyanadrág fűzős mintávalBár az elmúlt pár napban kissé hűvösebbre fordult az idő, mégsem kell lemondanunk arról, hogy szoknyába bújhassunk. Ugyanis az őszi-téli időszak a harisnyaviselés igazi szezonja. Manapság igen sokféle harisnya közül választhatunk, mintában, színben, stílusban mindenki megtalálja az egyéniségéhez és testalkatához illő darabot.

Lássuk azonban, hogy milyen harisnyát hordjunk a 2011-es őszi-téli szezonban: ez az év ismét nagyon változatos, divat a kockás, skótkockás minta, a tweed és a haránt csíkos effektek is. Ha lágyabb, romantikusabb összhatásra vágyunk, továbbra is választhatjuk a csipke és virágmintákat.

Ha egy színes, feltűnőbb darab mellett döntünk, akkor a ruhánk legyen visszafogottabb, egyszerűbb, hogy a harisnya egyediségét hangsúlyozni tudjuk. Ebben a szezonban is az árnyalatok széles skálája közül válogathatunk, ugyanis még most is hódít a '70-es évek bohém világának változatossága, sokszínűsége.

A 2011-es őszi-téli idény divatszíneiben továbbra is megmaradnak a meleg őzbarnás, homokszínű darabok, melyek mellett nagy hangsúlyt kapnak a zöldes, vöröses árnyalatok. Míg a legnagyobb sztár nyáron a tűzvörös volt, most érvényesülnek mellette a piros egyéb meleg árnyalatai is, mint a narancsvörös és a narancssárga.

Harisnyatartó hatású harisnyanadrágDekoratív harisnyaMár korábban is találkozhattunk a térd fölé érő, combfix hatású mintával. Ez továbbra is hódít, azonban ne feledkezzünk meg a hagyományos, áttetsző harisnyákról sem, melyek kis motívummal, mintával feldobva igazán elegáns darabjai lehetnek a hétköznapi viseletünknek.

A leggings rajongóknak sem kell aggódniuk, a lábfej nélküli harisnya még mindig nagyon fontos eleme a harisnyatárunknak, melyek közül a Leg Avenue palettájában is találunk egyszerűt, csábítót, mintásat vagy színeset.

További ötletekhez juthat, ha a következő linkre kattint:

Harisnyák, harisnyanadrágok

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr443264715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása