HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Itt a farsang, áll a bál

2015.03.31. 10:39 mindentkapni

Igen, áll a bál. Keringőzik a fakanál, vagyis a sok ötlet, hogy mi legyen a gyerek farsangkor. Most már nem nehéz egy 7 éves leányzót kirángatni a hercegnő-tündér-póniló szentháromságból.  És már nem lehet elintézni az egészet azzal, hogy a Tesco fogasáról leemelek egy méretben megfelelő hacukát. Egyedi legyen, könnyen megvalósítható, és olcsó.

Az utolsó pontból indulunk ki, így a ruhásszekrényében szétnézve próbálunk ihletet meríteni. Tél lévén tele van vastag, meleg holmival. Megakad a szemem egy fekete pulcsin. Nem szívesen vette fel a színe miatt, és én sem erőltettem soha, mert ki van a dereka belőle.

- Vedd le Niki, suliba mész, nem rabolni... - Rabolni!!!

Legyen betörő, és már záporoznak is az ötletek. Fekete pulcsi, alá fekete póló (ha nagyon meleg lenne, elég lesz a póló), fekete cicanadrág és kész az alap. Jöhetnek a kiegészítők: anya fekete bőrkesztyűje, apa fekete dokkmunkás sapkája, ami murisan a szemébe csúszik. Apa csősála, hogy eltakarja az arcát. Az, hogy a felnőttek cuccát nemcsak titokban hordhatja, óriási örömmel tölti el. A hátára jó lenne egy zsák a szajrénak, de nincs. Jó lesz egy használaton kívüli lepedő, amit valamivel ki kellene tömni. De hogy vigye az iskolába azt a nagy batyut? Hova tegye az amúgy is apró tanteremben a tanulási idő alatt? De Niki ügyesen kitalálja: majd a kabátját teszi bele. Szuper. Pajszerünk sajnos nincs, pedig jó kiegészítő lenne.

szemmaszk.jpgAzért adjunk a DIY-nek is (Do It Yourself - csináld magad). Fekete kartonpapírból szemmaszkot rajzolunk, amit a nagylány vághat ki, ráfabrikáljuk a gumit (tűzőgéppel például). Lehet esetleg még laminálni a kartont, hogy tartósabb legyen.

A végeredmény: tádádádáááá!!!!

betoro.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: farsang spórolás farsangi jelmez

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr417322678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása