HTML

Mindent Kapni blog

Hírek, újdonságok, érdekességek, fontos tudnivalók és akciók. Minden egy helyen a Mindent Kapni Webáruházban!

Friss topikok

Kempingezés - milyen sátrat válasszunk?

2011.07.28. 15:39 mindentkapni

KempingezésA kempingezés egyszerű dolognak tűnik, első hangzásra ez csupán egy szálláslehetőség. Azonban ennek is van több féle típusa, módja annak megfelelően, hogy egy fesztiválra készülünk és pár éjszakát szeretnének eltölteni, vagy családdal indulunk el pihenni, vagy egy komolyabb túrához, magashegyi expedícióhoz keresünk felszerelést.

A 2-3 személyes modellek általános jellemzői, hogy súlyuk könnyű és kis helyen is elférnek. Ezért remek kiegészítői a gyalogos túráknak, kerékpáros kirándulásoknak vagy néhány éjszakás tartózkodás esetén fesztiválokon, nyári kempingezéseken, ill. tóparti piknikek alkalmával tudunk kellemes éjszakákat eltölteni. Természetesen ezen sátrakat is tovább lehet csoportosítani szél- és vízállóságuk, valamint méretük alapján, így mindenki megtalálhatja igényeinek- és pénztárcájának megfelelő darabot.

Családi sátorAmennyiben családi nyaralást tervezünk egy jó kempingben, ahhoz mindenképpen a nagyobb méretű családi sátrakat javasoljuk, melyekben nem csupán aludni lehet, hanem akár még a csomagok is kényelmesen elférnek, sőt, az előtérben akár egy konyhát is be lehet rendezni. Ebbe a kategóriába tartoznak a 4-5 férőhelyes modellek.

Ha nagycsaláddal vagy baráti társasággal indulunk nyaralni, ez esetben az 5-től egészen 9 személyes sátrak is rendelkezésre állnak. Ezen modellek már nem csupán néhány éjszakás ott-tartózkodásra használhatóak, hanem akár hosszabb időt is eltölthetünk a kiszemelt pihenőhelyen. A magasabb kategóriájú termékek ugyanis komfortos üdülést biztosítanak, mivel multifunkciós felépítésükből következően olyan helyiségekkel, előterekkel rendelkeznek, melyek nem csupán alvásra szolgálnak, hanem felegyenesedve is kényelmesen eltölthetjük benne az időt.

Egyik hatszemélyes, több helyiséggel kombinált családi sátrat (High Peak Paros 6) tekinthetjük meg az alábbiakban:

A POP-UP sátrak az utóbbi idők egyik kedvenc sátortípusává vált, mivel pár másodperc alatt felverhetők. Összecsomagolt állapotban a levegőbe kell dobni a sátrat, amely rugalmas rudazatának köszönhetően a földre érve kibontja saját magát és már áll is az éjszakai fekvőhely. Ez után már csak ki kell feszíteni a sátorkötelek segítségével.
Erről a folyamatról az alábbiakban láthatunk egy videót:

A kínálat nagy, a választék széles, így mindenki megtalálhatja azt a modellt, mely pihenését szebbé és kényelmesebbé varázsolhatja. Amennyiben a sátrak felkeltették érdeklődését, kattintson a lenti linkre, ahol megtekintheti kínálatunkat!

Kemping sátrak, túrasátrak és családi sátrak

Kempingezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkapni.blog.hu/api/trackback/id/tr983107371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása